Sfaturi pentru puternic și păr strălucitor

Parul frumos sunt printre un aspect ingrijit, neapărat. Dar ce se întâmplă dacă coamă inițial catifea moale, начес și strălucitor? În FOCUS online, puteți afla despre modul de a vă ajuta cu dreptul de îngrijire a părului în natură sărituri.

Acest lucru, aparent infinit de mult timp, cum ar fi învăluie degetele ușor și încă arată incredibil de начес. Și numai acest luciu! Un par frumos este un vis, care nu devine realitate pentru mulți oameni, cu toate acestea, lor genetică de bază. Nu e de mirare șampon departamente în farmacii este plin de produse pentru a fi subțire, uscat, gras, rebel, deteriorat sau chiar schuppiges de păr. Și în funcție de ce fel de marca pe care o alegeți, aceste produse speciale și prețul adecvat.

Dar există, de asemenea, in afara de farmacie rafturi de mijloace pentru îngrijirea părului. Vei fi uimit cu ce sfaturi simple și veți avea în curând, desigur, un par frumos.

Parul frumos, cu ajutorul de sfaturi simple și acasă căi de atac

foto15Înainte de a ne descoperi oferi sfaturi pentru o varietate de păr problemă, iată câteva sfaturi generale de ingrijire a parului pentru un par frumos.

Mulți oameni fac greșeala de a spala parul prea des. Dar spălarea zilnică a părului mai degrabă dăunător decât util. Specialiștii recomandă să vă spălați părul doar o dată la două-trei zile. Aceasta lasa pielea capului și în special a glandelor sebacee. Acest lucru va fi foarte iritabil, și anume parul mai repede grase și astfel se produce un cerc vicios.

Prea de apă caldă, de asemenea, dăunător pentru sănătatea părului, la fel cum căldura uscătorului, pentru indreptarea sau ondularea. În general, aveți nevoie pentru a expune irita parul cât mai puțin posibil de înaltă Temperatură. Și dacă acest lucru nu va fi nimic altceva, trebuie să setați cel mai scump Uscator de par cu o treaptă mai jos și de a folosi electrice, halate de ajutor numai în cazuri speciale (și cu o îngrijire corespunzătoare pentru îngrijirea părului).

Natural de ingrijire a parului: stralucire transforma în radicali un par frumos

Sanatoase, frumoase, părul întotdeauna au acest specific, mătăsos. Dacă nu aveți suficient în aceste parul tau, ei te pot ajuta cu remedii simple acasă:

  • Clatiti parul după Spălare cu un amestec de 200 ml de otet de cidru de mere și 500 ml de apă caldă
  • Se toarnă trei pungi verzi Teemit 500 ml de apă, lăsați Totul zilei de 15 min scoate și se spală cu această părul.

Păr îngrijire împotriva tern

Dacă firul de păr nu strălucește, dar literalmente butuc afectează, ajuta doi vechi remedii:

  • Vă amestecați gălbenuș de ou crud și aplicați-l pe părul șamponat. Fie ca acest curs de tratament de 30 de min interacționează
  • Spălați părul cu un amestec dintr-un litru de apă și o jumătate de litru de bere.

Sfaturi împotriva părului gras

Frumos parul nu ar trebui să arate gras sau stringy. Dacă, de obicei, ar trebui să încercați următorul tratament:

Se amestecă 500 ml de apa calda cu trei picături de Teebaumölund două linguri de oțet de cidru de mere. Acest balsam se aplică după Spălare și masați-l în păr și pe pielea capului. Ea nu trebuie să fie прополоскано.

Video: Bărbați îngrijirea părului – Frizerie stea explică: Deci, de multe ori, bărbații trebuie să se spele parul

foto16

Uleiul de masline pentru par uscat

Dintre uscat parul frumos va fi rapid, dacă după Spălare masați o cantitate mică de angewärmtes de măsline sau ulei de susan. Înfășurați capul cu un prosop cald și lăsați Uleiul de cel puțin o oră să acționeze. Apoi clătiți-l cu un sampon cu atenție.

Acasă căi de atac anti-mătreață

Copertine sunt foarte neplacute probleme ale parului, deoarece acestea transmit în principal ponosit impresie. Următoarele acasă căi de atac adecvate în acest caz, pentru îngrijirea părului:

  • Se prepară o puternică Thymiantee, lăsați-o să se răcească și se masează ceai după Spălare, pielea capului.
  • Sau puteți face un decoct dintr-un pumn de nasturtium și o jumătate de litru de apă se fierbe timp de 15 min, eliminarea unei părți din plante si se clateste parul cu decoct.

Cel mai bun pentru îngrijirea părului părul frumos

Corect Vitaminkur veți pierde dvs. de par cu crema din galbenusuri de ou, o lingurita de ulei de masline si o lingurita de miere. Timpul de expunere este de o oră, un prosop cald îmbunătățește efectul.

Lasă un răspuns